AEG: Michael Jackson nu era tatăl biologic al primilor doi copii ai săi

Compania organizatoare de concerte AEG Live afirmă că va prezenta la tribunal o serie de dovezi potrivit cărora Michael Jackson nu era tatăl biologic al primilor doi copii ai săi, iar această ameninţare ar fi cauzat tentativa de suicid a fiicei cântăreţului, Paris Jackson, relatează dailymail.co.uk.

3628 afișări
Imaginea articolului AEG: Michael Jackson nu era tatăl biologic al primilor doi copii ai săi

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, se află în prezent sub supravegherea psihiatrilor în spitalul West Hills din Los Angeles, iar tentativa de sinucidere a ei pare că a reuşit să aducă în sfârşit unitate în familia Jackson, întrucât toţi membrii ei doresc însănătoşirea fiicei megastarului, se afirmă la începutul acestui articol publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Potrivit presei americane, adolescenta a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele de la încheietura mâinii drepte şi luând multe pastile analgezice, după care a telefonat la un număr special creat pentru persoanele care încearcă să se sinucidă.

Încercând să afle motivul pentru care Paris Jackson a comis un astfel de gest, tabloidul Daily Mail avansează numeroase ipoteze.

Paris a trecut printr-o perioadă foarte grea în ultimele luni - fotografiile din ultimele opt săptămâni o arată purtând de fiecare dată în jurul încheieturilor manşete largi. Deşi acestea pot trece uneori drept accesorii vestimentare, atunci când fiica megastarului nu le poartă, pe pielea din jurul încheieturilor pot fi văzute multe cicatrice.

Unele surse spun că Paris era foarte stresată pentru că se afla în mijlocul examenelor de sfârşit de an. Alţii spun că adolescenta a fost extrem de supărată după ce familia Jackson i-a interzis să meargă la un concert al rockerului Marilyn Manson.

De altfel, Marilyn Manson a postat un mesaj de sprijin pentru Paris Jackson, pe site-ul TMZ, în care a scris: "Sper că te simţi mai bine. Vei fi pe lista mea de invitaţi oricând vei dori acest lucru".

O altă cauză ar putea fi bătălia care este pe cale să înceapă şi care vizează desemnarea persoanei care să preia rolul de mamă pentru Paris. Tânăra a ales să se îndrepte spre mama ei biologică, Debbie Rowe, cu care a început să se întâlnească tot mai des în ultimele luni. Această legătură nu pare să fie pe gustul bunicii sale Katherine Jackson, în vârstă de 83 de ani. Nu este deloc un secret faptul că mama megastarului nu are deloc încredere în Debbie Rowe.

Potrivit Daily Mail, care citează surse din echipa de avocaţi a familiei Jackson, Katherine Jackson se aşteaptă să înceapă din nou în acest an lupta în justiţie cu Debbie Rowe pentru custodia asupra lui Paris. În joc va fi o parte din pensia lunară de 75.000 de dolari cu care Katherine este plătită de avocaţii care administrează averea lui Michael Jackson, pentru a avea grijă de cei trei copii ai starului. Dacă Debbie Rowe va primi custodia lui Paris, ea va avea dreptul să solicite la tribunal o parte din această sumă.

Paris şi-a petrecut ziua de naştere alături de mama ei naturală, iar apoi a mers în vizită la ferma acesteia, unde a petrecut întregul weekend şi a părut foarte fericită, jucându-se cu câinii şi caii de acolo. Însă acea vizită a făcut ca Paris să lipsească de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a bunicii sale, Katherine. În schimb, fratele ei, Prince, în vârstă de 16 ani, doreşte să nu aibă niciun contact cu Debbie Rowe.

Potrivit unei alte surse, Paris Jackson ar fi ameninţat că va solicita emanciparea legală, adică o ieşire a sa de sub custodia tutorilor ei - Katherine Jackson şi vărul ei TJ, fiul lui Tito Jackson - înainte de a deveni majoră din punct de vedere legal, la vârsta de 18 ani.

Presa americană afirmă că adolescenta era "deprimată" şi foarte nervoasă în ultimele săptămâni, cerând să petreacă cel puţin o lună în vacanţa de vară la ferma mamei sale biologice, în Palmdale. În reşedinţa ei actuală, administrată de Katherine Jackson, care este membră a cultului Martorii lui Iehova, tânăra este adeseori criticată din cauza coafurii sale, a prietenilor, a faptului că se machiază şi a muzicii pe care o ascultă.

În ultimele săptămâni, Paris Jackson adoptase un stil rebel, vopsindu-şi părul în culori îndrăzneţe - portocaliu şi roz - şi purtând tricouri cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, care s-a sinucis. Fotografia principală de pe contul ei de Twitter reproduce tabloul "Starry Night", de Vincent van Gogh, pe care celebrul pictor a realizat-o în perioada în care era internat într-un azil.

Potrivit presei americane, Paris pare îngrijorată în plus de imaginea lăsată de tatăl ei, dorind ca lumea să îşi amintească de Michael Jackson ca de un artist excepţional, nu ca de un dependent de medicamente.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută, Paris a spus că doreşte să transforme celebra fermă Neverland într-un parc de distracţii pentru copiii provenind din familii sărace. După ce a început să folosească serviciul de microblogging Twitter, Paris a fost bombardată cu o serie de mesaje agresive şi insultătoare din partea unor persoane care i-au reamintit de acuzaţiile de pedofilie cu care s-a confruntat Michael Jackson.

Anumite surse afirmă că Paris este totodată "îngrozită" de faptul că ar putea să fie chemată să depună mărturie în procesul pe care familia Jackson l-a intentat companiei AEG Live, organizatoarea seriei de 50 de concerte pe care megastarul urma să le susţină la Londra începând din iulie 2009. Familia Jackson a acuzat compania AEG de neglijenţă atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray, condamnat în 2011 pentru omucidere involuntară şi considerat vinovat de moartea cântăreţului Michael Jackson, şi susţine că Michael Jackson nu se afla într-o stare fizică corespunzătoare pentru a putea să susţină acele concerte.

Compania AEG afirmă că deţine o dovadă "irefutabilă" care atestă faptul că Michael Jackson nu este tatăl biologic al primilor doi copii ai săi - Prince şi Paris - şi doreşte să prezinte la tribunal această dovadă. Avocaţii familiei Jackson consideră că această problemă este irelevantă, iar AEG încearcă doar să discrediteze familia Jackson.

Anumite surse susţin că această ameninţare a reprezentat detaliul care a determinat tentativa de suicid a lui Paris Jackson, care a emoţionat o lume întreagă atunci când a spus, în timpul ceremoniei funerare a megastarului, că Michael Jackson a fost "cel mai bun tătic din lume".

În anii care au urmat, Paris Jackson, care avea 11 ani atunci când tatăl ei a murit, a acordat interviuri în emisiunile de televiziune realizate de Oprah Winfrey şi Ellen DeGeneres, a apărut în articole din numeroase reviste şi a strâns peste 1 milion de admiratori pe Twitter. Adolescenta şi-a exprimat intenţia de a începe o carieră muzicală şi intenţionează să joace şi în filmul "Lundon's Bridge and the Three Keys".

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinţei acestuia, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o staţiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici