Afişul noului film din seria "Jocurile foamei", dezvăluit cu ajutorul a peste 11 milioane de clicuri

Fanii francizei cinematografice "Jocurile foamei/ The Hunger Games" au accesat de peste 11 milioane de ori o pagină web, creată special cu scopul de a dezvălui într-o manieră inedită afişul oficial al noului film din această serie, ce va avea premiera în luna noiembrie, informează people.com.

516 afișări
Imaginea articolului Afişul noului film din seria "Jocurile foamei", dezvăluit cu ajutorul a peste 11 milioane de clicuri

Afişul noului film din seria "Jocurile foamei", dezvăluit cu ajutorul a peste 11 milioane de clicuri (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Producătorii francizei "Jocurile foamei" au dorit să testeze într-o manieră insolită fidelitatea fanilor acestei serii cinematografice. Potrivit MTV News, site-ul promoţional Squad 451 a cerut fanilor francizei să facă clicuri succesive pe această pagină web, până când un contor online va ajunge la numărul 11.202.015.

Fecare clic al internauţilor "dezvelea" un fragment din imaginea care reprezintă afişul oficial al filmului "Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 2".

Numărul 11.202.015 reprezintă data (în versiunea americană a sistemului de datare - lună/zi/an) la care acest lungmetraj va avea premiera pe marile ecrane din America de Nord - 20 noiembrie 2015.

Afişul filmului prezintă o scenă de proporţii epice, în care eroina acestei francize, Katniss Everdeen, interpretată de actriţa Jennifer Lawrence, stă în picioare, într-o ipostază triumfătoare, pe statuia prăbuşită a preşedintelui Snow, un personaj interpretat de Donald Sutherland.

Alături de Katniss Everdeen, în imagine apar şi alte personaje centrale din franciza "Jocurile foamei", interpretate de actorii Josh Hutcherson, Liam Hemsworth şi Natalie Dormer.

Afişul a fost dezvăluit în această manieră insolită, luni, ziua în care s-au împlinit cinci ani de la publicarea pe 24 august 2010 a romanului SF "Mockingjay", de Suzanne Collins, volumul care a încheiat trilogia "The Hunger Games".

Bazate pe romanele lui Suzanne Collins, filmele prezintă o societate distopică, iar protagonista este Katniss Everdeen, personaj jucat de Jennifer Lawrence, care devine eroina unui reality-show.

Precedentul film din seria cinematografică omonimă, "Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", al treilea din serie, lansat în noiembrie 2014, a continuat povestea personajului Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei şi devine un simbol al speranţelor oamenilor din ţinutul Panem, populaţie aflată în continuare sub tirania Capitoliului. De această dată, Kantiss a avut o surpriză legată de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, după ce a fost răpit la finalul filmului precedent, a reapărut într-o postură neaşteptată. Filmul este regizat de Francis Lawrence şi îi are în distribuţie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar şi pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

Primele trei lungmetraje din seria cinematografică "Jocurile foamei" au generat încasări de peste 2,3 miliarde de dolari pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici