Află cum se menţine în formă Nicoleta Luciu - FOTO

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare", ce se difuzează de luni până joi de la ora 20.30, pe postul Acasă, se menţine în formă cu mult sport: merge la sală, practică Kangoo Jumps şi se plimbă cu rolele în parc.

375 afișări
Imaginea articolului Află cum se menţine în formă Nicoleta Luciu - FOTO

Află cum se menţine în formă Nicoleta Luciu - FOTO

De când a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps, Nicoleta nu ezită să încalţe ghetele specifice acestui sport ori de câte ori are ocazia.

"Când era cald mergeam săptămânal în parc, dar de când s-a făcut mai frig exersez pe balcon de 3-4 ori pe săptămână câte 20 de minute. Îmi place foarte mult să fac Kangoo Jumps. Mi se pare uşor, la îndemână şi arzi foarte mule calorii. De asemenea, amortizează impactul cu solul şi protejează articulaţiile şi încheieturile. Prefer mişcarea în aer liber şi profit de vremea frumoasă de câte ori am posibilitatea", spune Nicoleta Luciu.

Pentru rolul Sorayei din "Iubire şi onoare", Nicoleta Luciu face mişcare chiar pe platourile de filmare din Buftea. "Îmi place să mă plimb şi cu rolele, am învăţat acum 7-8 ani. Mă plimb pe aleile din Buftea atunci când am pauză între secvenţe. În ultimul timp am început să fac mai mult sport pentru că îmi dă o stare de bine, dar şi un tonus bun. Atunci când sunt în parc şi fac Kangoo, copiii sunt primii care vin entuziasmaţi la mine şi le spun mamelor că vor şi ei", povesteşte vedeta Acasă.

Fanii Nicoletei Luciu pot vedea pe site-ul www.nicoletaluciu.ro un material video realizat în timpul unui antrenament sportiv cu rolele şi Kango Jumps în parc.

Telespectatorii o pot urmări pe Nicoleta Luciu în telenovela "Iubire şi onoare", care se difuzeaza de luni până joi, de la ora 20.30, pe postul Acasă, unde o interpretează pe Soraya, a doua soţie a lui Aziz (Augustin Viziru), un şeic foarte bogat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici