Agent de poliţie, lăudat în Marea Britanie după ce a oprit căderea unei autoutilitare de pe un pod | FOTO

Un agent de poliţie a reuşit să blocheze căderea unei autoutilitare care se afla în balans pe o balustradă de protecţie după ce se răsturnase pe un pod situat pe o autostradă din Marea Britanie, informează BBC News online.

5698 afișări
Imaginea articolului Agent de poliţie, lăudat în Marea Britanie după ce a oprit căderea unei autoutilitare de pe un pod | FOTO

Agent de poliţie, lăudat în Marea Britanie după ce a oprit căderea unei autoutilitare de pe un pod (Imagine: examiner.co.uk)

Şoferul autoutilitarei se afla încă blocat în vehicul în momentul sosirii agentului de poliţie Martin Willis la locul accidentului, pe Autostrada A1(M), între localităţile Aberford şi Bramham, în apropierea oraşului Leeds.

Vehiculul se răsturnase şi se afla pe balustrada de oţel, în balans, riscând că cadă de pe podul rutier de la înălţimea de opt-zece metri.

Agentul de poliţie a ţinut vehiculul cu mâna, acţionând ca o contragreutate pentru a-l opri să cadă.

"Nu pot descrie bucuria pe care am simţit-o la venirea echipelor de urgenţă", a declarat agentul de poliţie Martin Willis, pentru publicaţia The Examiner, explicând că a ţinut maşina aproximativ 15 minute, dar a simţit acest interval ca fiind mult mai lung.

Şoferul autoutilitarei este spitalizat în stare gravă, dar nu prezintă risc vital.

Intervenţia agentului de poliţie a fost lăudată de colegi şi de public. "Meritaţi o medalie, domnule poliţist!", a transmis un bărbat pe o reţea de socializare online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici