Aida, câştigătoarea MASTERCHEF, vrea să scrie o carte şi să urmeze o şcoală în domeniul culinar

Aida, câştigătoarea trofeului "MasterChef", a declarat miercuri, la emisiunea "Alarma ProFM", că vrea să scrie o carte de bucate, să îşi aprofundeze cunoştinţele în domeniul culinar şi să urmeze o şcoală şi să obţină o diplomă în această profesie.

521 afișări
Imaginea articolului Aida, câştigătoarea MASTERCHEF, vrea să scrie o carte şi să urmeze o şcoală în domeniul culinar

Aida Parascan (Imagine: Pro TV)

Aida Parascan, câştigătoarea emisiunii "MasterChef" de la Pro TV, a venit cu foarte mari emoţii în studioul "Alarma ProFM", prima emisiune în care a povestit experienţa prin care a trecut. DJ-ii ProFM Gicu şi Nicolai i-au luat declaraţii Aidei Parascan, care se poate mândri acum cu titlul de "MasterChef al României".

"Vreau să scriu o carte cu ceea ce fac eu în bucătărie, de la preparate simple până la unele complexe şi să aprofundez cunoştinţele în domeniul culinar, să descopăr şi să învăţ cât mai multe culturi gastronomice şi bineînţeles să urmez o şcoală şi să iau o diplomă", a spus Aida.

Şi telespectatorii Ştirilor Pro TV au putut să o urmărească miercuri dimineaţă în direct din studioul ProFM, Aida spunând că nu are niciun plan deocamdată cu suma de 50.000 de euro câştigată la "MasterChef" şi nici nu s-a hotărât dacă rămâne definitiv în România sau se întoarce în Italia.

"Voi rămâne în ţară pe perioada verii şi mă voi gândi până în toamnă ce voi face, dar, de exemplu, nu cred că e o idee bună să îmi deschid o afacere, cum am mai fost întrebată pentru că nu cunosc încă piaţa şi mai am multe de descoperit în acest domeniu", a mai spus Aida.

Ea a spus că a gătit pentru prima dată la vârsta de 10 ani. Atunci Aida a pregătit o ciorbă pentru părinţii ei, care a fost însă "un dezastru". "Nimeni nu a mâncat din ea, dar apoi am învăţat să gătesc din necesitate", a spus Aida, povestindu-le ascultătorilor ProFM că există un anumit fel de mâncare preferat, pe care nu l-ar refuza niciodată. În ciuda preparatelor foarte sofisticate pe care le-a pregătit la "MasterChef", ea ar alege să mănânce oricând pizza.

Nici la "Alarma ProFM", câştigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii nu a scăpat de teste, singura diferenţă fiind că de această dată a lipsit presiunea, însă proba propusă de Gicu şi Nicolai nu a fost uşoară. "Noi ne-am gândit la perioada studenţiei şi la mâncarea pe care ne-o pregăteam în cămin şi cel mai bine ar fi să aflăm ce am putea prepara din ingrediente printre care se numără margarină, parizer, brânză, pateu, iaurt, muştar, salata, roşii", a spus Gicu, adăugând că "mă aştept ca Aida să pregătească pateu flambat cu reducţie de caşcaval". Nu a fost cazul, ea a făcut câteva sandvişuri delicioase şi frumos aranjate, al căror proces de preparare va putea fi urmărit şi pe www.profm.ro.

Aida Parascan este marea câştigătoare a finalei "MasterChef", care a fost difuzată marţi seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro, după ce a încântat juriul cu talentul său gastronomic.

La Pro TV, marţi seară, s-a dat lupta finală între cei şase finalişti rămaşi în joc pentru titlul de "MasterChef al României" - Ana Rotaru, Alexandru (Alex) Hora, Nicuşor Coroama, Mihai Toader, Maria Pop şi Aida Parascan. Seara a fost una plină de emoţie, suspans şi adrenalină, atât pentru concurenţi, cât şi pentru juriul format din Cătălin Scarlatescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, care a avut de luat o decizie foarte grea.

Aida Parascan, cel de-al doilea "MasterChef" al României, a fost desemnată câştigătoare de către cei trei juraţi în urma unei lupte strânse, în care s-a "duelat" în preparate cu Alex Hora (care s-a situat pe locul al doilea) şi Mihai Toader (locul al treilea), după ce Ana Rotaru, Maria Pop şi Nicuşor Coroama au fost eliminaţi în urma primelor probe ale marii finale a celui de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici