Alanis Morissette scrie o carte de dezvoltare personală

Cântăreaţa canadiană Alanis Morisette vorbeşte despre problemele sale cu dependenţa şi despre alte aspecte importante din viaţa sa într-o carte de dezvoltare personală, informează contactmusic.com.

152 afișări
Imaginea articolului Alanis Morissette scrie o carte de dezvoltare personală

Alanis Morissette scrie o carte de dezvoltare personală (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Artista nord-americană speră că această carte - care nu are deocamdată un titlu şi care va fi publicată în a doua jumătate a acestui an - va contribui la schimbarea în bine a vieţilor fanilor ei.

"Acum scriu o carte despre absolut toată viaţa mea. Voi folosi poveştile mele autobiografice pentru a ilustra diverse gânduri şi mostre de înţelepciune, aşadar cartea serveşte unui scop bun, ajutând oamenii care trec prin dependenţă, vindecare, comentarii negative despre celebritate, comentarii negative despre bani, comentarii negative despre trupurile lor, comentarii negative despre vieţile lor sexuale. Sunt un fel de filosof şi tocilar academic. Nu aş putea să vorbesc despre ceva ce nu cunosc", a dezvăluit Alanis Morissette pentru revista Billboard.

Alanis Morisette va vorbi în acel volum despre dependenţa ei de mai multe "vicii".

"Dependenţa de muncă, dependenţa de dragoste - dar şi dependenţa de mâncare. Sincer, aceasta din urmă a fost pentru multă vreme o problemă majoră pentru mine. Mă voi concentra (în carte) şi pe procesul de recuperare după aceste dependenţe", a adăugat artista.

Cântăreaţa s-a asociat recent cu compozitorul Tom Kitt, care a ajutat trupa Green Day să creeze spectacolul "American Idiot", un show apreciat şi premiat pe Broadway, inspirat dintr-un album al trupei americane, pentru a transforma celebrul ei album "Jagged Little Pill" într-un musical de succes.

Alanis Morissette s-a căsătorit cu rapperul Mario Treadway pe 22 mai 2010. Fiul lor, Ever Imre Morissette-Treadway, s-a născut pe 25 decembrie 2010.

Cântăreaţă şi compozitoare, Alanis Morissette, născută în 1974, la Otawa, în Canada, şi-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul "Alanis", al cărui succes i-a adus discul de platină în Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promiţătoare interpretă".

Debutul său pe plan internaţional a avut loc în 1995, odată cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat în istoria muzicii drept cel mai bine vândut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmează alte patru albume cu vânzări record, precum şi numeroase single-uri care au urcat în topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonoră a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puţin de 12 premii Juno şi şapte Grammy, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală.

În 2008, cântăreaţa a concertat la Bucureşti, pe scena festivalului B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici