Albumul post-mortem al lui Prince NU va mai fi lansat. MOTIVUL care a stat la baza deciziei, la un an de la moartea artistului

Casa de discuri a lui Prince a oprit lansarea albumului post-mortem, programată vineri, după ce o instanţă a dat o hotărâre judecătoarească în favoarea sa, potrivit TMZ.

1342 afișări
Imaginea articolului Albumul post-mortem al lui Prince NU va mai fi lansat. MOTIVUL care a stat la baza deciziei, la un an de la moartea artistului

"Deliverance", albumul post-mortem al lui Prince, nu va mai fi lansat vineri

Un judecător federal a eliberat un ordin de restricţie, ceea ce înseamnă că albumul ”Deliverance” nu va fi lansat vineri, când se împlineşte un an de la moartea artistului.

Potrivit informaţiilor obţinute de TMZ, instanţa judecătorească a decis că George Ian Boxill, producătorul care a lucrat la album, nu are niciun drept să distribuie piesele către public. Judecătorul a făcut referire la un acord de confidenţialitate semnat de Boxill în 2006, atunci când a început înregistrările cu artistul.

Ulterior, lui Boxill i s-a cerut să dea casei de discuri toate piesele şi înregistrările. 

Ordinul de restricţie va expira pe data de 3 mai, în cazul în care curtea decide să nu îl prelungească. Atunci va avea loc o nouă audiere pe această temă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici