Alec Baldwin, şofer de taxi care oferă sfaturi despre iubire, într-un serial online

Actorul Alec Baldwin interpretează rolul unui şofer de taxi care oferă clienţilor săi o serie de sfaturi despre iubire, într-un nou serial de comedie online.

139 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin, şofer de taxi care oferă sfaturi despre iubire, într-un serial online

Alec Baldwin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, starul american oferă sfaturi despre iubire cuplurilor amuzate care urcă pe bancheta din spate a taxiului său newyorkez, în serialul de comedie "Alec Baldwin's Love Ride", difuzat pe internet, informează contactmusic.com.

Într-un nou trailer pentru serial, actorul spune: "S-ar putea să nu ştiţi acest lucru, dar eu sunt expertul în relaţii recunoscut pe plan internaţional Alec Baldwin. Sexul, mâncarea la pachet - care este elementul care face ca relaţia voastră să reziste?".

Apoi, actorul declară în faţa unui cuplu: "În viaţa mea, întotdeauna mi-am dorit să îi ajut pe oameni să evite unele dintre erorile pe care le-am făcut eu".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în "Blue Jasmine" (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul "Din dragoste pentru Roma" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici