Alexandra Stan a lansat melodia şi videoclipul "Give Me Your Everything" - VIDEO

Cântăreaţa Alexandra Stan a lansat, în această sătpămână, cel mai nou single şi videoclip al său, "Give Me Your Everything", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

532 afișări
Imaginea articolului Alexandra Stan a lansat melodia şi videoclipul "Give Me Your Everything" - VIDEO

Alexandra Stan (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Melodia "Give Me Your Everything" se regăseşte pe cel de-al doilea album din cariera artistei, intitulat "Unlocked", care urmează să fie lansat la nivel internaţional în luna septembrie.

Albumul a fost lansat oficial, miercuri, în Japonia, şi în câteva ore a reuşit performanţa de a ajunge pe primul loc în topul iTunes Dance Albums, conform comunicatului.

Videoclipul "Give Me Your Everything", regizat de Vlad Feneşan, este cel de-al patrulea pe care Alexandra Stan îl prezintă publicului în acest an şi poate fi vizionat pe canalul artistei de pe platforma YouTube.

Piesa a fost compusă în cadrul FonoCamp 2013 de către LeeAnna James, Alexandra Stan, Naz Tokio, Şerban Cazan şi Andrei Mihai.

În vârstă de 25 de ani, Alexandra Stan a lansat primul ei single, "Lollipop (Param Pam Pam)", în 2009. Al doilea single, "Mr. Saxobeat", s-a bucurat de succes internaţional, devenind un hit şi fiind inclus în topuri muzicale din ţări precum Noua Zeelandă, Marea Britanie, Australia, Canada şi SUA. Şi-a lansat albumul de debut, "Saxobeats", în august 2011. În 2012, ea a lansat piesa "Lemonade", înregistrând aproape 47.000.000 de vizualizări pe YouTube în mai puţin de 10 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici