Alexandra Stan a primit discul de platină pentru single-ul "Get Back (ASAP)" în Italia - VIDEO

Alexandra Stan a primit discul de platină pentru vânzările în Italia ale celui de-al treilea single al său - "Get Back (ASAP)", informează MediaPro Music.

603 afișări
Imaginea articolului Alexandra Stan a primit discul de platină pentru single-ul "Get Back (ASAP)" în Italia - VIDEO

Alexandra Stan a primit discul de platină pentru single-ul "Get Back (ASAP)" în Italia

Cel de-a treilea single al artistei MediaProMusic a fost premiat cu discul de platină pentru vânzări de peste 60.000 de unităţi. De asemenea single-ul se află pe locul 10 în topul celor mai descărcate piese de pe iTunes (Italia).

Săptămâna trecută, Alexandra Stan cucerea topurile din Israel cu single-ul "Mr. Saxobeat", devenind numărul 1 Airplay.

Primul album al artistei MediaPro Music va fi lansat în toamna acestui an concomitent în mai multe ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici