Alexandru Arşinel: Am primit vestea morţii Tamarei cu durere în suflet / Îmi spunea că nu se simte bine

Alexandru Arşinel a declarat, pentru MEDIAFAX, că a primit vestea morţii Tamarei Buciuceanu cu o „durere în suflet” deoarece erau apropiaţi, adăugând că au discutat în urmă cu câteva zile, când actriţa i-a mărturisit că nu se simte bine.

1612 afișări
Imaginea articolului Alexandru Arşinel: Am primit vestea morţii Tamarei cu durere în suflet / Îmi spunea că nu se simte bine

Alexandru Arşinel: Am primit vestea morţii Tamarei cu durere în suflet / Îmi spunea că nu se simte bine

„Am primit vestea morţii Tamarei cu o durere foarte mare în suflet. Eram foarte apropiat de ea, şi ea de familia mea. Avea un suflet extraordinar de frumos, pe lângă faptul ca era o mare actriţă. Ne suna mereu, şi pe mine şi pe soţia mea. Acum câteva zile am vorbit cu ea, îmi spunea că nu se simte bine”, a declarat, pentru MEDIAFAX ,Alexandru Arşinel.

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marţi, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, reprezentanţii unităţii spitaliceşti.

Actriţa a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici