Alicia Vikander, Serena Williams, 5 Seconds of Summer - între SEX-SIMBOLURILE anului 2015

Actori, muzicieni, sportivi şi politicieni se numără printre cele 25 de sex-simboluri din 2015 alese de editorii publicaţiei americane Rolling Stone, având în vedere acţiunile acestora întreprinse pe parcursul anului.

509 afișări
Imaginea articolului Alicia Vikander, Serena Williams, 5 Seconds of Summer - între SEX-SIMBOLURILE anului 2015

Alicia Vikander, Serena Williams, 5 Seconds of Summer - între SEX-SIMBOLURILE anului 2015 (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Cântăreaţa canadiană Alessia Cara, în vârstă de 19 ani, se află în clasamentul publicaţiei după ce a luat cu asalt lumea muzicală, odată cu hitul "Here", care a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube şi care se află pe albumul de debut, "Know It All", lansat în luna noiembrie. În ciuda succesului imediat, tânăra din Ontario a rămas modestă, spun editorii, care atrag atenţia asupra duetului cu Taylor Swift despre care Cara a spus că a emoţionat-o până la lacrimi.

Actriţa de origine suedeză Alicia Vikander este, la 27 de ani, una dintre revelaţiile cinematografiei. A primit o nominalizare la Globurile de Aur, la categoria "cea mai bună actriţă într-un rol principal", pentru interpretarea din "The Danish Girl", de Tom Hooper, şi a mai jucat anul acesta şi în filmele de succes "Ex Machina" şi "The Man From U.N.C.L.E.". Astfel, a primit un loc în topul Rolling Stone.

Actriţă, producător şi scenarist, Amy Schumer a primit, de asemenea, o nominalizare la Globurile de Aur din 2016, pentru rolul din "Trainwreck" (2015), la categoria "cea mai bună actriţă într-o comedie", şi a fost una dintre protagonistele celui mai nou număr al calendarului Pirelli, care abordează pentru 2016 o nouă temă - feminismul.

Senatorul democrat Bernie Sanders, susţinut în campania pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite, printre alţii, de chitaristul David Crosby, rapperul Killer Mike şi de trupa Red Hot Chili Peppers, a devenit una dintre senzaţiile sezonului electoral american.

O altă apariţie între cele 25 de sex-simboluri este actriţa Brie Larson. Şi-a început cariera în 1998, pe când avea doar 9 ani. Acum, a fost apreciată de critici pentru rolul său din drama "Room", pentru care a primit şi o nominalizare la Globurile de Aur, iar aceştia întrevăd o posibilitate pentru aceasta de a intra şi în cursa pentru un Oscar.

Luptătorul irlandez Conor McGregor este, la 27 de ani, cel mai bun la categoria pană în Ultimate Fighting Championship (UFC). Pe 12 decembrie, McGregor a devenit primul campion irlandez din UFC, după ce l-a înfrânt, în 13 secunde, din prima rundă pe José Aldo, stabilind recordul pentru cea mai rapidă victorie din istoria campionatului.

Daisy Ridley este o altă revelaţie a anului. Actriţa în vârstă de 23 de ani a fost distribuită de J.J. Abrams în cel mai nou film din seria "Star Wars", în care deţine rolul principal. Astfel, editorii Rolling Stone prevăd o ascensiune rapidă pentru ea.

Trupa 5 Seconds of Summer se află şi ea în top. Este prima formaţie ale cărei prime două albume au debutat pe locul întâi în Topul 200 Billboard, iar în luna februarie 2016 va porni în turneu.

Muzicianul Father John Misty, pe numele său adevărat Joshua Tillman, este considerat de publicaţia americană a fi un "zeu al sexului şamanic" şi un "mizantrop al muzicii", motive pentru care se află şi el în topul sex-simbolurilor anului 2015.

Omul de televiziune britanic John Oliver - cunoscut pentru show-ul "Last Week Tonight" - apare, de asemenea, în această listă, la fel şi jucătorul de golf Jordan Spieth. În plus, cântăreţul american Justin Bieber - care a trecut de adolescenţă - este apreciat de editorii publicaţiei pentru evoluţia sa.

Premierul canadian Justin Trudeau este figura cu cel mai proaspăt aer din politica mondială, acesta impresionând prin acţiunile sale - a întâmpinat personal refugiaţii sirieni pe aeroportul din Toronto, are în plan legalizarea marijuanei la nivel naţional şi este o bună reclamă pentru turismul local.

Kylie Jenner se află şi ea între cele 25 de sex-simboluri, fiind una dintre cele mai urmărite staruri pe internet, în timp ce rapperul newyorkez Le1f este "netemător", spun editorii americani.

În listă mai sunt incluşi actorii Michael B. Jordan, care se ocupă în prezent şi cu scrierea de benzi desenate, şi Rami Malek, cunoscut pentru "Need for Speed: Inceputuri" (2014) şi care joacă în serialul "Mr. Robot" (2015 - 1016), dar şi modelul androgin australian Ruby Rose, protagonista scurtmetrajului "Break Free", devenit viral pe internet.

Fost jucător de fotbal american, Sum Hunt a dat lovitura cu albumul "Montevallo", care include trei single-uri premiate cu discuri de platină, fiind astfel primul artist country cu trei piese de pe discul de debut incluse în primele 40 de locuri ale clasamentului Billboard 100. De asemenea, este nominalizat la premiile Grammy, inclusiv la categoria "cel mai bun artist debutant".

Jucătoarea de tenis Serena Williams ocupă şi ea un loc în lista Rolling Stone, după ce a fost desemnată personalitatea sportivă a anului de revista Sports Illustrated, fiind urmată de actriţa taiwaneză Shu Qi, devenită celebră odată cu rolul din filmul "The Assassin", pentru care regizorul Hsiao-Hsien Hou a fost premiat la Festivalul de la Cannes 2015.

Jucătorul de baschet Stephen Curry, de la Golden State Warriors, considerat unul dintre cei mai buni aruncători din istoria NBA (National Basketball Association), se află în listă, la fel şi rapperul Travis Scott, în vârstă de 23 de ani, aflat în plină ascensiune.

La 31 de ani, prezentatorul "The Daily Show", Trevor Noah, este unul dintre sex-simbolurile anului 2015, prezenţa sa la cârma emisiunii difuzate de Comedy Centrala aducând o creştere importantă a audienţei.

Clasamentul întocmit de revista Rolling Stone se încheie cu echipa de fotbal feminin a Statelor Unite, după ce aceasta a câştigat anul acesta cupa mondială la campionatul care a avut loc în Canada şi unde a învins în finală reprezentanta Japoniei, cu 5 - 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici