Alţii ar fi fost impresionaţi s-o întâlnească. Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un bărbat de 72 de ani

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată de un bărbat care susţine că aceasta i-a provocat răni la cap şi la coaste în timp ce schia pe o pârtie din staţiunea montană Deer Valley din Park City, Utah, potrivit apnews.com.

10085 afișări
Imaginea articolului Alţii ar fi fost impresionaţi s-o întâlnească. Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un bărbat de 72 de ani

Alţii ar fi fost impresionaţi s-o întâlnească. Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un bărbat de 72 de ani

Bărbatul, Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, spune că, în 2016, se afla pe o pârtie pentru începători când a auzit nişte ţipete şi apoi a fost lovit. Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar un martor al incidentului i-a spus că actriţa a fost cea care l-a lovit în spate. În urma loviturii, Terry Sanderson, s-a ales cu contuzii la cap şi răni în zona coastelor.

Paltrow a negat acuzaţiile, prin intermediul purtătorului ei de cuvânt, Heather Wilson: "Acest proces este nefondat şi ne aşteptăm să se facă dreptate".

Bărbatul i-a dat în judecată şi pe administratorii pârtiei.

Acesta a mai spus că a încercat să comunice cu actriţa, dar nu i s-au oferit nici scuze, nici despăgubiri şi chiar i s-a sugerat că va fi dat în judecată.

Sanderson cere despăgubiri de 3,1 milioane de dolari şi neagă faptul că ar fi dat-o în judecată pe Paltrow tocmai pentru că este bogată şi celebră.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici