Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp n-a plătit suma stabilită în acordul divorţului

Actriţa Amber Heard a depus o cerere la Curtea Superioară din Los Angeles, pentru a se asigura că Depp plăteşte suma rămasă stabilită în acordul de divorţ, în valoare de 7 milioane de dolari, informează revista People.

402 afișări
Imaginea articolului Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp n-a plătit suma stabilită în acordul divorţului

Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp n-a plătit suma stabilită în acordul divorţului

Amber Heard şi Johnny Depp se lovesc de un nou obstacol în procedurile lor de divorţ în curs de desfăşurare. Potrivit unor documente judiciare obţinute de către revista People, Heard a depus o cerere la Curtea Superioară din Los Angeles, pentru a se asigura că Depp plăteşte suma rămasă a acordului de divorţ în valoare de 7 milioane de dolari.

De asemenea, avocatul lui Heard susţine că, alături de faptul că nu a efectuat plata, Depp a ratat termenul limită impus de instanţă pentru diferite mandate, inclusiv împărţirea bunurilor personale, transportul maritim al lucrurile din insula privată din Bahamas, transferarea unui Range Rover pe numele lui Heard, datoriile restante în cazul autoturismelor deţinute, bijuteriilor Neil Lane ale cuplului şi taxelor pentru stilist. În plus, actriţa solicită ca suma de 3,435 de dolari pentru taxele legale să fie achitată integral.

Noutăţile despre procedurile de divorţ ale cuplului vin la aproape trei săptămâni după ce o sursă a a declarat pentru People că divorţul este în curs de finalizare.

S-a stabilit că Heard să primească jur de 6,8 milioane de dolari - restul din suma de 7 milioane de dolari asupra căreia fostul cuplu a convenit iniţial, minus banii pe care Depp deja a declarat că-i va dona direct către organizaţii de caritate alese de Heard: American Civil Liberties Union şi Spitalul de Copii din Los Angeles.

Johnny Depp a fost de acord să plătească suma stabilită în acordul divorţului în decurs de 12 luni, iar Heard s-a angajat să direcţioneze banii către organizaţiile de caritate până la sfârşitul anului 2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici