Amy Winehouse, în regim de eliberare condiţionată pentru doi ani

Amy Winehouse este în regim de eliberare condiţionată pentru următorii doi ani, pedeapsa primind-o după ce a recunoscut că se face vinovată de agresarea directorului unui teatru de pantomimă din Londra.

48 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, în regim de eliberare condiţionată pentru doi ani

Amy Winehouse, în regim de eliberare condiţionată pentru doi ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 26 de ani, Amy Winehouse şi-a recunoscut vinovăţia la ambele capete de acuzare - agresiune şi tulburarea liniştii publice.

Amy Winehouse l-a agresat pe 19 decembrie 2009 pe Richard Pound, directorul teatrului de pantomimă din oraşul Milton Keynes, Buckinghamshire, o suburbie a Londrei, după ce tulburase anterior desfăşurarea spectacolului "Cenuşăreasa" pus în scenă de actorii acestei instituţii. Cântăreaţa britanică a fost arestată şi anchetată patru zile mai târziu.

Potrivit avocatului acuzării, Julian Vickery, Amy Winehouse consumase alcool înainte de a ajunge la acel spectacol, în timpul căruia a vorbit cu voce tare şi i-a insultat pe actori, motiv pentru care o parte dintre spectatori i-au cerut să păstreze liniştea.

După ce a ieşit din sala de spectacol, Amy Winehouse i-a cerut lui Richard Pound să îi ofere ceva de băut şi l-a înjurat când acesta a refuzat-o.

În momentul în care Richard Pound i-a cerut să părăsească clădirea, "ea s-a simţit ruşinată, a considerat că i s-a vorbit de sus şi, fără să se gândească, l-a tras de păr şi l-a împins", a adăugat Julian Vickery.

Tribunalul britanic a decis ca Amy Winehouse să respecte un regim de eliberare condiţionată timp de doi ani şi a condamnat-o pe artistă la plata a 85 de lire sterline (138 de dolari) drept cheltuieli de judecată şi a 100 de lire sterline (163 de dolari) drept daune în favoarea lui Richard Pound.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici