Analia Selis a devenit pentru a doua oară mamă

Analia Selis a devenit pentru a doua oară mamă, sâmbătă seară, când l-a născut pe micuţul Tiago, informează managementul artistei.

1212 afișări
Imaginea articolului Analia Selis a devenit pentru a doua oară mamă

Analia Selis a devenit pentru a doua oară mamă (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"A fost o zi lungă şi minunată. Nu ar ajunge nici măcar vorbele să descriu ce sentiment am, atât de frumos este încât nu îmi ajung cuvintele. Am retrăit sentimentul acela unic de a îmi aduce copilul în lume şi senzaţia aceea indescriptibilă, la fel ca şi cu Noa", spune artista, care, referindu-se la momentul naşterii, mărturiseşte: "Am simţit că Dumnezeu a pus mâna pe mine".

Tiago a fost născut natural, sâmbătă, la ora 22.22, cântărind 3,700 kilograme şi măsurând 53 de centimetri. Bebeluşul este sănătos şi a primit nota 10 la naştere.

"Răzvan şi eu nu avem cuvinte…iar Tiago şi Noa îmbogăţesc iubirea şi viaţa noastră. Vă rugăm să ne acceptati rugămintea de linişte şi intimitate în aceste prime zile. Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi pentru că sunteţi cu sufletul alături de noii", a mai spus cântăreaţa.

Analia Selis este căsătorită cu violoncelistul Răzvan Suma, iar primul lor copil, o fetiţă pe nume Noa, s-a născut pe 3 ianuarie 2011. Cântăreaţa Analia Selis are dublă cetăţenie - argentiniană şi română - pe aceasta din urmă obţinând-o în august 2010.

Debutul Analiei Selis în România a vut loc în 2004, când solista a reprezentat Argentina la Cerbul de Aur şi a obţinut locul al treilea. În anul următor, ea a lansat primul său album în România - "Aqui, hoy", produs de MediaPro Music.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici