Anastacia pregăteşte un spectacol impresionant pentru fanii din România

Cântăreaţa Anastacia pregăteşte un spectacol grandios pentru fanii din Bucureşti, pe 1 septembrie, aceasta urmând să fie însoţită în Capitală de patru camioane cu echipament, informează organizatorii, Media Services Events.

30 afișări
Imaginea articolului Anastacia pregăteşte un spectacol impresionant pentru fanii din România

Anastacia pregăteşte un spectacol impresionant pentru fanii din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spectacolul de la Bucureşti include efecte şi decoruri speciale, ecrane gigant şi momente surpriză. Producţia impresionantă de care va beneficia concertul, implică peste 150 de oameni, conform informaţiilor tehnice furnizate de managementul artistei. Anastacia vine la Bucuresti cu patru camioane, trei automobile VIP şi patru autobuze supraetajate. Concertul va beneficia de sistem audio de ultimă generaţie adus special din Statele Unite de staff-ul artistei.

Anastacia va schimba cinci ţinute pe durata spectacolului, fiind însoţită pe scenă (cu o lungime de 17 metri şi o lăţime de 12 metri) de 14 instrumentişti, dansatori şi backing vocals.

La concertul de la Sala Polivalentă este interzis accesul publicului cu arme, alcool, sticle, cutii, echipament profesional video şi audio sau lasere.

Fanii Anastaciei vor avea ocazia să achiziţioneze o gamă largă de produse promoţionale (tricouri, şepci, brelocuri, cărţi etc.) precum şi albume ale artistei - aduse special pentru acest concert de către managementul său - din standul special amenajat de către organizatori în holul Sălii Polivalente.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, la casa de bilete a Sălii Palatului, precum şi online, pe bilete.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro.

Starul pop-rock Anastacia, cunoscută pentru piese precum "I'm Outta Love", "Paid My Dues" şi "Sick and Tired", a inclus România în turneul său european de promovare a celui mai recent album, "Heavy Rotation", care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici