Anathema concertează la Bucureşti pe 19 noiembrie

Trupa Anathema revine la Bucureşti, într-un concert care va avea loc pe 19 noiembrie, la Arenele Romane, informează eventim.ro.

74 afișări
Imaginea articolului Anathema concertează la Bucureşti pe 19 noiembrie

Anathema concertează la Bucureşti pe 19 noiembrie (Imagine: Iulian Chiculita/Mediafax Foto)

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare şi au preţul de 70 de lei.

Anathema vine din celebrul Liverpool, oraş britanic ce a dat rock-ului mondial multe nume care au intrat în istoria genului. Alături de nume ca Paradise Lost şi My Dying Bride, Anathema a jucat un rol important în dezvoltarea sound-ului death/ doom şi gothic metal. Începând cu albumul "Etheric", trupa se distanţează de curentul death/ doom, optând pentru un sound mai melodic şi anunţându-şi
tranziţia către un gen nou - atmospheric rock. Cel mai recent album al trupei - "We're Here Because We're Here" - a fost lansat la finalul lunii mai 2010.

Anathema a concertat în România în mai multe rânduri. Cel mai recent, trupa a fost prezentă la Bucureşti, pe 27 iulie, în cadrul Sonisphere Festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici