Ancheta în cazul morţii lui Michael Jackson s-a încheiat

Poliţia din Los Angeles a încheiat investigarea morţii lui Michael Jackson, iar cazul va ajunge în câteva săptămâni la Procuratură, urmând ca doctorul Conrad Murray să fie acuzat de decesul starului pop, informează surse citate de site-ul tmz.com.

44 afișări
Imaginea articolului Ancheta în cazul morţii lui Michael Jackson s-a încheiat

Investigarea morţii lui Michael Jackson s-a încheiat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Detectivii au terminat investigaţiile la sfârşitul lunii trecute, iar cazul va fi prezentat Procuraturii din Los Angeles imediat ce planificarea calendaristică va permite, în câteva săptămâni, potrivit surselor citate de tmz.com.

Ancheta Poliţiei din Los Angeles a fost "completă" şi "extrem de amănunţită" iar Procuratura dispune de suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare pe doctorul Conrad Murray, au declarat sursele citate. Însă, cazul este complicat, deoarece medicul lui Michael Jackson nu a încălcat nicio lege în a-i administra Propofol starului pop.

Potrivit surselor, Procuratura şi Poliţia din Los Angeles lucrează împreună pentru soluţionarea cazului, iar în ceea ce priveşte acuzarea, o decizie nu a fost luată încă. Probabil va fi omor prin imprudenţă, ceea ce denotă neglijenţă mare, au mai adăugat sursele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici