Andi Moisescu, aflat în vacanţă în Grecia, a organizat un concurs de talente - FOTO

Andi Moisescu, jurat al emisiunii "Românii au talent", aflat în vacanţă în Grecia, a organizat pe plajă concursul "Skiathos are talent", informează Pro TV.

383 afișări
Imaginea articolului Andi Moisescu, aflat în vacanţă în Grecia, a organizat un concurs de talente - FOTO

Andi Moisescu, aflat în vacanţă în Grecia, a organizat un concurs de talente

Aflat în Skiathos, insula grecească de care s-a bucurat timp de trei săptămâni împreună cu familia, Andi a organizat concursul "Skiathos are talent".

Participanţii - copiii aflaţi în vacanţă, juriu - au fost aleşi pe sprânceană, după cum declară chiar Andi: "Good guy - Vasilis, Bad guy - Andreas, iar eu, pe post de domnul Andra.

Olivia a încercat să se pună bine cu Bad guy, dar, imediat ce-a revenit la masa juriului, colegul a fost necruţător", povesteşte Andi amuzat.

Din "program" n-au lipsit demonstraţiile de wakeboard, mono-ski, gimnastică, numere de echilibru pe canoe, dar nici cântăreţii şi dansatorii la catarg. "Cert este că toţi concurenţii s-au clasat în marea finală, care va avea loc anul viitor, pe aceeaşi plajă", dezvăluie juratul.

Andi a profitat de timpul petrecut acolo pentru a-i iniţia pe fiii lui în cât mai multe sporturi nautice. "David a început cursurile de wakeboard, iar, după o săptămână, Luca a început să mă bată la cap că vrea şi el pe schiuri, deşi, între noi fie vorba, încă n-are cinci ani", a mai povestit Andi.

Fiind înconjuraţi de mulţi copii greci, David şi Luca au sporovăit cât e ziua de lungă în limba engleză. "Ai mei au început uşor, uşor s-o rupă şi-n limba greacă. Eu încerc să ţin pasul cu ei", a mai precizat încântat Andi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici