Andi Moisescu: Mesajele de pe tricourile pe care le port la "Apropo TV" reprezintă România

Andi Moisescu, prezentatorul "Apropo TV", spune într-un interviu acordat ProTV Magazin că mesajele de pe tricourile pe care le poartă în emisiunea de la Pro TV nu îl reprezintă pe el, ci reprezintă România, "în toată splendoarea ei din fiecare săptămână".

867 afișări
Imaginea articolului Andi Moisescu: Mesajele de pe tricourile pe care le port la "Apropo TV" reprezintă România

Andi Moisescu (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Andi Moisescu spune că nu s-a gândit să facă bani de pe urma tricourilor pe care le poartă în emisiune. "M-am bucurat că mi-au rezolvat problema vestimentaţiei săptămânale din «Apropo TV». Dacă o să reuşesc să scot şi nişte bani pentru Salvaţi Copiii România de pe urma lor, o să le scot într-o zi la licitaţie. Până una alta, pe cele mai creative o să le folosim la decorarea noului nostru sediu", spune Andi Moisescu.

El spune că alegerea mesajelor este foarte simplă. "Cu exact două ore înainte să închidă prietenii noştri de la imprimeria oficială, mă aşez împreună cu sparring partner-ul meu, Dragoş Vasile, la o cafea şi propunem nişte variante, pe care le supunem votului democratic al întregii echipe. După ce votează toată lumea, eu aleg mesajul câştigător şi ăla se imprimă", explică Andi Moisescu.

Întrebat ce se întâmplă cu tricourile inscripţionate după emisiune, Andi Moisescu spune: "Le împăturesc personal, având abilităţi dovedite în acest sens, şi le aşez în nişte cutii special cumpărate, pentru păstrare. Căci nu se ştie niciodată ce idee îmi mai vine".

El mai spune că nu are o reţetă în ceea ce priveşte mesajele. "Le asortez în permanenţă situaţiei şi momentului, gândindu-mă în primul rând la cine le citeşte şi nu la cine le poartă", mai spune Andi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici