André Rieu concertează din nou în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 11 iunie 2016. Ce preţuri au biletele

Violonistul şi compozitorul olandez André Rieu şi Orchestra Johann Strauss vor concerta, pe 11 iunie 2016, de la ora 20.30, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar biletele pentru acest spectacol vor fi puse în vânzare marţi, începând cu ora 10.00, şi costă între 160 de lei şi 800 de lei.

1751 afișări
Imaginea articolului André Rieu concertează din nou în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 11 iunie 2016. Ce preţuri au biletele

André Rieu concertează din nou în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 11 iunie 2016. Ce preţuri au biletele (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Show-ul de trei ore pe care acesta îl va susţine în vara anului 2016 se anunţă a fi unul extraordinar, care va cuprinde un nou program artistic desăvârşit, anunţă organizatorii.

În luna iunie a acestui an, André Rieu a susţinut şapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, la care au participat aproximativ 85.000 de spectatori.

De asemenea, declarându-se îndrăgostit de România, în concertele sale de la Maastricht, Rieu a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, prin prezenţa remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir.

În urma tragediei din clubul Colectiv din Bucureşti, din 30 octombrie, Rieu a dăruit, în semn de solidaritate cu victimele incendiului, încasările care îi reveneau din vânzarea DVD-ului "Live în Bucureşti", lansat în urmă cu câteva săptămâni.

În luna noiembrie, muzicianul a primit titlul de ambasador onorific al Bucureştiului.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de marţi, în reţeaua Eventim - magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, precum şi online, pe eventim.ro.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici