Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată: "Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea" - FOTO

Cântăreaţa Andreea Bălan a transmis duminică, printr-un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, că a devenit mamă pentru prima dată.

4133 afișări
Imaginea articolului Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată: "Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea" - FOTO

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată (Imagine: Facebook)

"Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea.", a scris Andreea Bălan pe Facebook, alăturând o fotografie în care se vede mânuţa nou-născutului în mâna Andreei Bălan.

Andreea Georgiana Bălan, născută pe 23 iunie 1984, în Ploieşti, este o cântăreaţă română de muzică pop şi dance. A debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului Ba Da, Ba Nu, urmând ca doi ani mai târziu să-şi lanseze primul album, Ameţiţi de fum. A devenit cunoscută ca membră a duetului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 şi 2001 şi a lansat 7 albume. A influenţat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „şenile”, a codiţelor, a fustelor mini şi a sânilor evidenţiaţi cu sutiene push-up. Formaţia a primit în 2002 patru discuri de platină şi unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute.

După destrămarea formaţiei Andrè, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo, Te joci cu mine. De atunci a lansat încă 5 albume şi 20 de videoclipuri. În 2007 participă la emisiunea Dansez pentru tine, unde se clasează pe locul 1. Alături de acelaşi partener, Petrişor Rudge, participă şi la varianta internaţională a emisiunii, care s-a desfăşurat în Mexic, unde a terminat pe locul al doilea. Este printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent, fiind clasată în top 3 şi este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica şi dansul, prezentând adevărate spectacole de revistă înfăţişate în peste 10 schimbări de costume. A colaborat, printre alţii, cu Connect-R, Keo sau Puya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici