Andreea Berecleanu, despre dieta care o menţine tânără: "Fără carne, fără..."

La 43 de ani, este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România.

2814 afișări
Imaginea articolului Andreea Berecleanu, despre dieta care o menţine tânără: "Fără carne, fără..."

Andreea Berecleanu, despre dieta care o menţine tânără: "Fără carne, fără..."

Care este ritualul de frumuseţe al Andreei Berecleanu?

Foto: Instagram
„Cu siguranţă ţin diete şi mă îngrijesc aşa cum fac toate femeile românce. E o trăsătură genetică a noastră, a româncelor, de care trebuie să ţinem cont şi să nu o pierdem. Nu ştiu ce înseamnă strict, nu am ţinut diete dranconice niciodată, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta înseamnă că m-am hrănit fără carne, am evitat glucidele, am băut multe sucuri, am mâncat supe şi ciorbe, dar nimic mai mult de atât.

Fac sport, înot şi mai fac 10 minute – un sfert de oră dimineaţa şi seara acasă. Am nişte exerciţii specifice pentru motricitate şi pentru flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru întărirea musculaturii paravertebrale,” a dezvăluit Andreea Berecleanu, pentru Revista Avantaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici