Andreea Esca şi fiica sa, Alexia, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de octombrie

Exclusivitate pentru revista “Ce se întâmplă, doctore” de octombrie, care a apărut marţi pe piaţă: Andreea Esca şi fiica sa Alexia au realizat primul pictorial sport din viaţa lor. Mama şi fiica s-au simţit excelent la şedinţa foto, având în vederea pasiunea lor comună pentru mişcare.

1039 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca şi fiica sa, Alexia, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de octombrie

Andreea Esca şi fiica sa, Alexia, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de octombrie

“Facem sport de când suntem mici. Tot timpul am făcut sport, şi de performanţă. Cât mai multe sporturi!”, mărturiseşte Alexia în numărul de octombrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, precizând că practică intens dansul şi înotul.

Iar Andreea Esca rămâne fidelă orelor de Pilates, de la încearcă să nu lipsească niciodată. “Sincer, dacă nu mă duc o zi sau două, mă simt foarte vinovată şi nu-mi dau seama dacă este o chestie fizică sau psihică până la urmă. E ca un proiect până la urmă: fiind construită aşa, mă deranjează că nu mi-am făcut treaba. În plus, sunt un om care mănâncă normal, bine sunt puţin atentă, dar nu ţin nişte cure non-stop şi atunci nu am voie să mă las de sport pentru că se va vedea imediat”, a declarat vedeta PRO TV pentru “Ce se întâmplă, doctore?”.

În numărul de octombrie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România, Oana Ioniţă vorbeşte despre revenirea de după cea de-a doua sarcină, iar Olivia Steer oferă câteva trucuri de viaţă sănătoasă mămicilor ocupate.

Din ediţia de octombrie, cititoarele revistei pot afla care sunt riscurile consumului excesiv de sare şi cum poate fi suplinită prin condimente.  În plus, vor descoperi procesele din organism care duc la îmbătrânire şi cum pot fi corelate terapiile antiaging cu analizele medicale.

De asemenea, “Ce se întâmplă, doctore?” a testat câteva proceduri de înfrumuseţare, dar şi saltul cu paraşuta, oferind fanilor săi tabloul complet al unei experienţe pline de adrenalină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici