Andreea Esca şi oamenii care i-au marcat existenţa, în numărul aniversar al The One

Andreea Esca a fost de acord să-i prezinte pe oamenii care i-au marcat existenţa în numărul aniversar, din luna mai, al revistei The One, care a apărut pe piaţă luni, informează un comunicat.

981 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca şi oamenii care i-au marcat existenţa, în numărul aniversar al The One

Andreea Esca şi oamenii care i-au marcat existenţa, în numărul aniversar al The One (Imagine: www.onemagazine.ro)

Andreea Esca a fost de acord să îi prezinte pe oamenii care i-au marcat existenţa în numărul aniversar, care marchează împlinirea a şapte ani de la lansarea revistei The One. Nu numai că vorbeşte despre ei şi despre experienţele petrecute alături de aceştia, dar a şi realizat mai multe şedinte foto cu ei: pe scenă, cântând lângă Loredana, Ştefan Bănica, Nicu Alifantis, Horia Brenciu şi George Vintilă, cu familia şi prietenii la Snagov, în studioul Ştirilor Pro TV cu colegii, cu familia soţului la Paris, cu regizorii de film pe care îi admiră şi, nu în ultimul rând, cu Adrian Sârbu.

Andreea Esca mărturiseşte în materialul din The One: "Aceştia sunt oamenii care m-au definit de-a lungul timpului, aceia care m-au inspirat şi mă inspiră; aceia care m-au susţinut şi care mi-au dat încredere şi fericire".

Povestea Andreei Esca începe cu părinţii ei, cu mama care a învăţat-o totul despre viaţă şi care i-a dat libertate şi încredere totală, şi cu tatăl ei, care i-a arătat cum să iubească România, cu istoria şi tradiţiile ei. Vedeta Ştirilor Pro TV îşi aminteşte cu drag în materialul din The One de perioada când voia să dea admitere la teatru, de vremurile în care era îndrăgostită de actorul Ovidiu Iuliu Moldovan şi când, în liceu, juca într-un spectacol regizat de colegul ei Răzvan Rădulescu, scenaristul şi regizorul de acum.

În acelaşi timp, Andreea Esca povesteşte în The One cum a câştigat primii ei bani participâd la un casting pentru un film al lui Geo Saizescu şi despre cum a renunţat să dea la teatru sau la film deoarece părinţi ei au avertizat-o: "O să mori de foame şi, dacă nu te combini cu vreun mare regizor, nu o să vezi niciun rol". Acum, Andreea recunoaşte că admiră noua generaţie de regizori şi actori şi se bucură să fie alături de Radu Muntean, Cătălin Mitulescu şi Cristi Puiu în pictorialul din The One.

Andreea Esca vorbeşte şi despre unul dintre cele mai importante momente din viaţa ei, acela în care s-a hotărât să dea admitere la jurnalism şi despre tot ce a urmat dupa aceea: cum a ajuns să lucreze la primul post TV privat din România şi cum a aflat că este greu să rezişti în acest mediu, dacă nu înţelegi ce înseamnă "concurenţa". Iar "întâlnirea cu Adrian Sârbu a fost SF curat", aşa cum mărturiseşte în The One:

"Nu îl cunoşteam decât din poveşti, dar nicio poveste nu se ridica la nivelul realităţii. În doi timpi şi trei mişcări mi-a spus cum Pro TV va fi cea mai tare televiziune, ever, eu voi fi Claire Chazal combinată cu Cleo Stiber, vom muta munţii din loc şi vom schimba definitiv faţa televiziunii din România".

În finalul materialului, Andreea Esca vorbeşte despre soţul ei şi cei doi copii:

"Echilibrul meu e Alex. Soţul meu, de care m-am îndrăgostit la prima vedere. A fost primul bărbat despre care am gândit că nu o să se însoare cu mine, habar n-am de ce şi iată că s-a dovedit a fi jumătatea mea". Iar despre Alexia şi Aris spune că sunt marile ei realizări: "Sunt nişte copii frumoşi şi fericiţi, cu simţul umorului. Alexia adoră să danseze (moştenire pe linie maternă), iar Aris e filosof (moştenire pe linie paternă). Alexia m-a învăţat să gătesc, iar Aris m-a învăţat să fiu indulgentă. Eu îi învăţ să iubească", spune Andreea Esca în The One.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici