Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu se întorc la MASTERCHEF

Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu, foşti participanţi la primul sezon al show-ului de la Pro TV, vin în bucătăria "MasterChef" pentru o demonstraţie de măiestrie în buătărie, potrivit unui comunicat al televiziunii.

662 afișări
Imaginea articolului Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu se întorc la MASTERCHEF

Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu se întorc la "MasterChef"

Cei rămaşi în cursa pentru marele titlu, vor avea ocazia să stea de vorbă cu cei care au arătat că sunt demni de şorţul "MasterChef", să îi urmărească în acţiune, să fure secrete, dar şi să reproducă preparatele pe care cei trei le vor prezenta în faţa lor.

După ce s-au remarcat în primul sezon al show-ului, Andreea, Sissoko şi Dexter, cum a fost poreclit Bogdan Alexandrescu, şi-au continuat visul de a găti şi au făcut din această pasiune un stil de viaţă. Împreună cu Alexandru Petricean, Bogdan şi-a făcut ucenicia sub aripa lui Florin Dumitrescu, după care cei doi au semnat meniul unui restaurant, Andreea s-a dedicat proiectelor culinare sofisticate şi consultanţei în domeniu, în vreme ce Sissoko şi-a luat cu brio diploma de chef bucătar. Pentru fiecare dintre ei, reîntoarcerea pe platourile "MasterChef" a fost însoţită de emoţie, dar şi bucurie.

"Revederea cu MasterChef e cel puţin emoţionantă, pentru că ţi se trezesc o grămadă de amintiri", a mărturisit Dexter.

"Nimic nu se compară cu ce se întâmplă aici, e magie, e plin de energie", a spus şi Andreea despre revenirea în platou. "De un an şi ceva sunt într-un vis plăcut", a completat şi Sissoko.

Fiecare dintre cei trei invitaţi ai juraţilor va pregăti trei preparate diferite, pe care concurenţii trebuie să le reproducă într-un timp limitat. Despre ce este vorba, telespectatorii Pro TV vor descoperi marţi, de la 20.30.

Tot în ediţia de marţi, testul sub presiune va aduce noi eliminări. După ce în ediţia de săptămâna trecută, la finalul probei cu preparate din carne de porc, Mihai, Ioana, Nicuşor, Rareş, Nini, Ana şi Maria Pop şi-au auzit numele strigate, acum aceştia se vor pregăti pentru testul sub presiune, care va veni cu surprize nebănuite.

Iar proba în deplasare îi va găsi pe concurenţii "MasterChef" împărţiţi, ca de obicei, în două echipe - roşie şi albastră - şi cu o misiune dificilă: să gătească în aer liber, la munte, pentru vânătorii de munte. Cine va pleca acasă, telespectatorii Pro TV vor afla marţi, într-o nouă ediţie "MasterChef".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici