Angajaţi pentru o fantezie sexuală, doi bărbaţi au pătruns în casa greşită. Erau înarmaţi cu macete

  • Doi bărbaţi din Australia au intrat înarmaţi cu macete peste un rezident după o încercare eşuată de găsi adresa clientului care îi angajase
  • Bărbaţii au fost angajaţi să satisfacă fantezia sexuală a unui client
  • La scurt timp şi-au dat seama că au intrat la adresa greşită
3801 afișări
Imaginea articolului Angajaţi pentru o fantezie sexuală, doi bărbaţi au pătruns în casa greşită. Erau înarmaţi cu macete

Sursa foto: profimedia

Doi bărbaţi australieni angajaţi pentru a satisface o fantezie sexuală au intrat cu macete la adresa greşită. Bărbaţii au fost solicitaţi prin intermediul Facebook pentru un joc de roluri în care clientul îşi dorea să fie legat în lenjeria sa intimă şi mângâiat cu o mătură. Bărbatul era dispus să plătească 5000 de dolari dacă actul i se părea foarte reuşit.

Se pare că cel care i-a angajat le-a furnizat vechea sa adresă, aflată la 50 de km de locul în care s-a mutat, fără a-i notifica pe cei doi bărbaţi în prealabil. Cei doi au mers la locaţia anterioară şi au pătruns în imobil. Când rezidentul imobilului a auzit zgomote şi a văzut lumina aprinsă în bucătărie la ora 6 dimineaţa, a presupus că este un prieten care venea zilnic să facă cafea. Însă mare i-a fost mirarea când s-a trezit la capătul patului cu cei doi bărbaţi înarmaţi cu macete. Atunci când l-au strigat pe nume au realizat eroarea, s-au scuzat, i-au strâns mâna şi au plecat.

După incident au condus către adresa corectă, unde au fost arestaţi la scurt timp după ce au ajuns. Ajunşi la tribunal, judecătorul a făcut lumină în acest caz neobişnuit. El a concluzionat că armele erau parte din recuzită şi nu au fost folosite cu scopul de a intimida. Fantezia nu a fost regizată şi există un acord de discreţie semnat cu clientul, iar acesta prevede păstrarea anonimatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici