Angajaţii Prefecturii Covasna vor merge la serviciu îmbrăcaţi cu ie românească, de Sânziene

Angajaţii Prefecturii Covasna vor merge la serviciu, în 24 iunie, de Sânziene, îmbrăcaţi în ie, pentru a marca Ziua universală a iei româneşti, instituţia lansând şi un concurs pentru a promova evenimentul.

305 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Prefecturii Covasna vor merge la serviciu îmbrăcaţi cu ie românească, de Sânziene

Angajaţii Prefecturii Covasna vor merge la serviciu îmbrăcaţi cu ie românească, de Sânziene (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Prefectul de Covasna, Marius Popică, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în 24 iunie, de Sânziene, va fi sărbătorit= Ziua universală a iei, iar instituţia va promova această manifestare, inclusiv printr-un concurs.

Astfel, Popică i-a îndemnat pe oameni să se fotografieze îmbrăcaţi în ie tradiţională, iar apoi să posteze imaginile pe pagina de Facebook a Prefecturii Covasna, urmând ca persoana care va primi cele mai multe voturi, pe baza unui regulament, să câştige un sejur la un hotel din staţiunea Covasna.

De asemenea, prefectul de Covasna a spus că, în 24 iunie, toţi angajaţii instituţiei vor veni la serviciu îmbrăcaţi în ie.

"Pe 24 iunie, de Sânziene, ne-am mobilizat ca la Prefectură toţi angajaţii să vină îmbrăcat în ie", a subliniat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici