Angajaţii unui restaurant din Florida au primit un bacşiş de 10.000 de dolari. A doua zi, localul a fost închis

  • Într-un restaurant din Florida, un bărbat a lăsat un bacşiş de 10.000 de dolari
  • Cei 20 de angajaţi ai instituţiei l-au împărţit în mod echitabil
  • A doua zi, urmau să fie concediaţi din cauza epidemiei
349 afișări
Imaginea articolului Angajaţii unui restaurant din Florida au primit un bacşiş de 10.000 de dolari. A doua zi, localul a fost închis

Angajaţii unui restaurant din Florida au primit un bacşiş de 10.000 de dolari. A doua zi, localul a fost închis

"În ciuda tuturor poveştilor negative pe care le auzim acum, există încă oameni absolut fantastici în lume", a scris joi pe pagina sa de Facebook lanţul local de mic dejun Skillets.

Clientul a lăsat mult râvnita sumă de bani săptămâna trecută în oraşul Napoli, de pe coasta de vest a Floridei, cu o zi înainte ca guvernatorul să decidă închiderea tuturor restaurantelor din stat, cu excepţia livrărilor la domiciliu. "Nu ştim încă cine a fost, dar sperăm să-l identificăm pe generosul binefăcător”, a declarat presei locale Ross Edlund, şeful canalului. "Avem clienţi fideli care vin de ani de zile, sunt prieteni, dar nu le cunoaştem întotdeauna numele", a spus el. "Le cunoaştem feţele, mâncărurile preferate, mesele unde stau, dar nu ştim exact cine sunt."

Cei 20 de angajaţi ai restaurantului Napoli s-au dus fiecare acasă cu 500 de dolari în plus în buzunare în acea noapte. Cei mai mulţi nu s-au întors la muncă a doua zi. Ross Edlund spune că a fost forţat să se despartă de 90% din cei 200 de angajaţi de la cele nouă restaurante din Florida din cauza închiderii spaţiilor publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici