Angelina Jolie, în rolul unei soţii lipsite de scrupule

Angelina Jolie şi regizorul Darren Aronofsky se află în negocieri pentru a realiza o versiune cinematografică a romanului "Serena: A Novel", scris de Ron Rash în 2008, în care actriţa americană va interpreta rolul soţiei lipsite de scrupule a unui magnat al cherestelei.

35 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, în rolul unei soţii lipsite de scrupule

Angelina Jolie, în rolul unei soţii lipsite de scrupule (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu o acţiune ce se desfăşoară în munţii din statul american Carolina de Nord, în 1929, intriga filmului îi prezintă pe George Pemberton şi pe tânăra lui soţie, Serena, pe măsură ce aceştia pun bazele unui imperiu al cherestelei. Serena se implică tot mai mult în afacerile cu cherestea ale soţului ei şi îl împinge la acte de cruzime tot mai mari. Atunci când află că nu poate avea copii, Serena decide să îl ucidă pe fiul bastard al soţului ei.

În prezent, acest proiect îşi caută surse de finanţare, iar dacă va fi realizat, va avea la bază un scenariu scris de Chris Kyle.

Angelina Jolie este una dintre puţinele actriţe care pot aduce succesul unui proiect sau pot să îl distrugă. Interesul ei pentru rolul din "Salt" i-a determinat pe producătorii studiourilor Sony Pictures să schimbe sexul personajului principal al filmului, tocmai pentru a o avea pe Jolie în distribuţia acestei pelicule, a cărei premieră va avea loc pe 23 iulie. Recent, Angelina Jolie a renunţat la proiectul "Wanted 2", iar surse de la Hollywood au declarat imediat că acest thriller, chiar dacă va fi realizat vreodată, e ca şi mort.

Actriţa americană filmează în aceste zile thrillerul "The Tourist", împreună cu Johnny Depp. Următorul ei proiect este un lungmetraj inspirat de personajul Kay Scarpetta, care are la bază romanele scriitoarei Patricia Cornwell.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici