Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună de sărbători. Cine a făcut anunţul

Deşi trec printr-o perioadă dificilă în urma divorţului, Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt capabili să-şi rezolve amiabil neînţelegerile.

766 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună de sărbători. Cine a făcut anunţul

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vor petrece Crăciunul împreună

Potrivit publicaţiei Inquistir, cei doi au decis să petreacă împreună Crăciunul de dragul celor şase copii, dar acest lucru nu înseamnă că se vor împăca, ci doar vor încerca să se poarte ca o familie normală, scrie ONE.

Conform aceleiaşi publicaţii, Angelina Jolie este foarte încântată de faptul că fostul ei soţ va juca rolul de Moş Crăciun pentru copii lor şi nu doreşte să stea în calea intenţiei acestuia de a le dărui nişte cadouri şi câteva momente petrecute împreună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici