Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor muta provizoriu în Africa de Sud

Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor muta provizoriu la Johannesburg, întrucât actorul american se pregăteşte să filmeze în Africa de Sud o superproducţie cinematografică, a anunţat, vineri, cotidianul în dialect afrikaans Beeld.

791 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor muta provizoriu în Africa de Sud

Angelina Jolie şi Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit aceleiaşi publicaţii, care citează o sursă din industria imobiliară, cei doi actori americani şi cei şase copii ai lor au închiriat o vilă în cartierul de lux Sandhurst pentru care vor plăti 7.600 de dolari pe lună.

Cotidianul sud-african nu precizează durata acestui sejur al celebrului cuplu de actori americani. Publicaţia nu precizează nici titlul proiectului cinematografic în care a fost distribuit Brad Pitt.

Africa de Sud este o destinaţie foarte apreciată pentru regizorii hollywoodieni, care apreciază peisajele sălbatice spectaculoase şi costurile de producţie rezonabile, care au devenit tot mai atrăgătoare, după devalorizarea din ultimele luni a randului, moneda naţională sud-africană.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

În luna aprilie 2012, celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pitt au confirmat că s-au logodit şi că urmează să se căsătorească, spre încântarea numeroşilor fani ai celor doi artişti americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici