Angelina Jolie spune că Brad Pitt va pregăti cina de Crăciun

Actriţa americană Angelina Jolie a spus că soţul ei, actorul Brad Pitt, va pregăti cina de Crăciun pentru întreaga familie, întrucât ea nu are răbdare şi nu se pricepe să gătească.

156 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie spune că Brad Pitt va pregăti cina de Crăciun

Angelina Jolie spune că Brad Pitt va pregăti cina de Crăciun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, a vorbit în cadrul emisiunii "Good Morning Britain", prezentată de Ben Shephard, la televiziunea ITV, despre faptul că nu ştie să gătească, informează dailymail.co.uk.

"Nimeni din familie nu vrea ca eu să gătesc ceva de Crăciun. Nu am deloc răbdare! Încep să fac ceva şi apoi sunt distrasă şi plec şi încep să citesc ceva prin altă cameră sau încep să mă joc cu copiii pe-afară", a declarat Angelina Jolie.

Vedeta a mai spus că soţul său, Brad Pitt, va pregăti masa de Crăciun. "Cred că trebuie să ai foarte multă răbdare pentru a găti. Eu aş fi repartizată doar la tocător. Brad ar fi foarte bun la partea de organizare", a mai spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au mai spus recent că nu s-au gândit serios ce să-şi cumpere unul altuia pentru Crăciun, pentru că s-au concentrat pe asigurarea unei atmosfere minunate pentru cei şase copii ai lor.

"Călătorim foarte mult şi cred că este mai mult vorba despre ce e de făcut, cum va fi fiecare experienţă, unde vom merge, ce vom face, pe cine vom vedea, şi cred că copiii ştiu. Mie îmi plac cadourile, mai ales simple, şi încercăm să nu-i răsfăţăm, aşa că încercăm să fim foarte echilibraţi şi să calculăm ca să nu exagerăm", a mai spus Jolie.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au căsătorit în vara acestui an şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici