Angelina Jolie, subiectul unui pictorial intim realizat de Brad Pitt - FOTO

Angelina Jolie este subiectul unei serii de fotografii alb-negru, care o prezintă pe actriţă în intimitate, singură şi alături de unii dintre copiii ei, pictorialul fiind realizat de soţul vedetei, actorul Brad Pitt.

924 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, subiectul unui pictorial intim realizat de Brad Pitt - FOTO

Angelina Jolie, subiectul unui pictorial intim realizat de Brad Pitt - FOTO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pictorialul a apărut online, pe site-ul Apar TV, iar ideea de a surprinde imaginea lui Jolie într-o serie de fotografii alb-negru s-a născut în urma unei discuţii dintre Dennis Freedman, director de creaţie la revista W, şi fotograful Bruce Weber, care i-au sugerat proiectul lui Brad Pitt.

FOTO

Freedman dorea să arate ceva nou în ceea ce o priveşte pe una dintre cele mai fotografiate femei din lume, iar Weber a subliniat că, după părerea sa, cele mai bune fotografii ale lui Elizabeth Taylor au fost realizate de al treilea soţ al acesteia, Mike Todd.

La rândul său, Pitt a acceptat provocarea şi i-a cerut Angelinei Jolie să-i servească drept model pentru o serie de fotografii intime şi strălucitoare în acelaşi timp.

În fotografii, Angelina Jolie îşi dezvăluie mai multe chipuri, de la melancolică la amuzantă, dar întotdeauna cu o nuanţă "glamour". Pitt a reuşit să surprindă frumuseţea actriţei, de la celebrele sale buze la sâni, privire, atenţia pe care le-o acordă copiilor lor.

Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici