Angelina Jolie vrea să joace rolul mamei sale, într-un film biografic

Angelina Jolie vrea să joace rolul mamei sale, Marcheline Bertrand, într-un film biografic care va fi realizat de compania de producţie cinematografică deţinută de Brad Pitt, potrivit unor informaţii apărute în presa britanică.

5012 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie vrea să joace rolul mamei sale, într-un film biografic

Angelina Jolie vrea să joace rolul mamei sale, într-un film biografic (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Angelina Jolie lucrează la acest proiect alături de logodnicul ei, Brad Pitt, care va produce filmul în 2014, prin compania Plan B, deţinută de starul hollywoodian, scrie Sunday Express.

Detaliile privind filmul sunt puţine, dar probabil acesta va prezenta decizia lui Bertrand de a renunţa la actorie şi de a-şi dedica timpul unor cauze umanitare, printre care ajutorarea femeilor refugiate din Afghanistan şi eforturile sale pentru a lansa organizaţia Give Love Give Life, care luptă împotriva cancerului.

Marcheline Bertrand a murit în 2007, la vârsta de 56 de ani, după o luptă grea cu cancerul ovarian.

Angelina Jolie, care a continuat eforturile mamei sale în domeniul acţiunilor de caritate, a dezvăluit săptămâna trecută faptul că a făcut o dublă mastectomie, după ce a aflat că este purtătoare a unei gene care creşte cu 87% riscul de a dezvolta un cancer mamar.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda". Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur anul trecut, la categoria "cel mai bun film străin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici