"Aniela" - cel mai urmărit serial din România în primele două săptămâni de difuzare

"Aniela" a fost cel mai urmărit serial românesc pe micul ecran, în primele două săptămâni de difuzare pe postul Acasă, informează televiziunea.

433 afișări
Imaginea articolului "Aniela" - cel mai urmărit serial din România în primele două săptămâni de difuzare

"Aniela" - cel mai urmărit serial din România în primele două săptămâni de difuzare

Mai mult, "Aniela" s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban, care au preferat, potrivit datelor furnizate de GfK România, să rămână pe postul Acasă pentru a urmări povestea Anielei Elefterios.

Primul serial românesc de epocă a reuşit să-i câştige şi pe tineri şi să se claseze pe primul loc în topul preferinţelor lor. În aceeaşi perioadă, publicul tânăr, cu vârste cuprinse între 4 şi 29 de ani, s-a lăsat captivat de "la belle epoque" şi a preferat să urmărească "Aniela", o producţie cu parfum de epocă.

Şi telespectatorii cu studii superioare apreciază calitatea serialului difuzat de postul Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30. "Aniela" a devenit, de la debut şi până în prezent, cea mai urmărită producţie românească difuzată Acasă în rândul publicului cu studii superioare.

Zilnic zeci de e-mailuri ajung în România, pe site-ul www.acasatv.ro, de la românii de peste hotare, care vor putea să urmărească "Aniela", din 19 octombrie, pe Pro TV Internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici