Aniversare în familia regală britanică: Prinţul Louis a împlinit 2 ani. Fotografii inedite, publicate| FOTO

  • Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, joi, 2 ani, iar evenimentul a fost marcat printr-o serie de fotografii inedite.
  • Prinţul Louis s-a alăturat copiilor din Marea Britanie care au creat desene cu curcubeie, simbol al speranţei în vreme de pandemie.
  • Prinţul Charles a publicat şi el o fotografie în care apare îmbrăţişându-şi nepotul.
279 afișări
Imaginea articolului Aniversare în familia regală britanică: Prinţul Louis a împlinit 2 ani. Fotografii inedite, publicate| FOTO

Sursă foto: Profimedia

Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, joi, vârsta de 2 ani, iar evenimentul a fost marcat prin mai multe fotografii inedite, realizate ca de obicei de mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, publicate pe conturile de pe reţelele de socializare online ale familiei. 

Părinţii micuţului, prinţul William şi ducesa Kate, au glumit pe seama diferenţei dintre "Instagram şi realitate", potrivit sky.com.

Micul prinţ s-a alăturat copiilor din Marea Britanie care au creat desene cu curcubeie, simbol al speranţei în vreme de pandemie. În unele imagini, Louis este prezentat cu palmele pictate în culorile curcubeului, în altele, cu obrajii coloraţi, afişând mereu un zâmbet larg.

Fotografiile au fost realizate la reşedinţa prinţului William din Norfolk, la începutul lunii aprilie, potrivit explicaţiilor care însoţesc imaginile.

Bunicul lui Louis, prinţul moştenitor Charles, i-a urat micuţului "La mulţi ani" publicând pe contul său de Twitter o fotografie cu el ţinându-şi în braţe nepotul.

Prinţul Louis Arthur Charles s-a născut pe 23 aprilie 2018, fiind al treilea copil al ducesei Catherine de Cambridge şi al prinţului William şi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul, tatăl său şi fraţii mai mari, prinţul George, în vârstă de 6 ani, şi prinţesa Charlote, în vârstă de 4 ani. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

Apr 22, 2020 la 2:30 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

Apr 23, 2020 la 12:00 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici