Anjelica Huston, în costum de baie la 60 de ani. Cum arată acum vedeta din "Familia Addams" - FOTO

Anjelica Huston, cunoscută pentru rolul Morticia din filmul "Familia Addams" a fost fotografiată pe plajă, în costum de baie.

10390 afișări
Imaginea articolului Anjelica Huston, în costum de baie la 60 de ani. Cum arată acum vedeta din "Familia Addams" - FOTO

Anjelica Huston, în costum de baie la 60 de ani. Cum arată acum vedeta din "Familia Addams" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta în vârstă de 60 de ani a fost surprinsă de fotografi pe plaja din St Barts, scrie dailymail.co.uk.

Actriţa a purtat un costum de baie negru întreg şi o pălărie de soare, la care a asortat o pereche de cercei galbeni şi ochelari de soare.

Anjelica Huston, care s-a retras din viaţa publică în urmă cu doi ani, după moartea soţului său, Robert Graham, a revenit şi filmează în prezent pentru serialul "Smash".

Huston a jucat în filme devenite celebre precum "Poştaşul sună întotdeauna de două ori" (1981), "Vrăjitoarele" (1990), "Familia Addams" (1991), "Agnes Browne" (1999), "O familie genială" (2001).

Printre premiile câştigate de Anjelica Huston se numără un Oscar, pentru rolul din "Onoarea familiei Prizzi" (1985), şi un Glob de Aur, pentru "Îngeri de Oţel" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici