Anna Kashfi, prima soţie a actorului Marlon Brando, a murit la vârsta de 80 de ani

Anna Kashfi, prima soţie a actorului american Marlon Brando, a murit vineri, în reşedinţa ei din Kalama, un oraş din statul Washington, la vârsta de 80 de ani, informează contactmusic.com.

554 afișări
Imaginea articolului Anna Kashfi, prima soţie a actorului Marlon Brando, a murit la vârsta de 80 de ani

Anna Kashfi, prima soţie a actorului Marlon Brando, a murit la vârsta de 80 de ani (Imagine: HEPTA)

Actriţa Anna Kashfi, care a avut o carieră de scurtă durată la Hollywood în anii 1950, s-a născut în India şi şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în Marea Britanie. S-a căsătorit cu actorul Marlon Brando în 1957. Cei doi actori au avut un fiu, Christian, care s-a născut în 1958.

Anna Kashfi şi Marlon Brando au divorţat în 1959 şi au dus o luptă aprigă în justiţie pentru custodia fiului lor, care a murit în 2008 după ce a petrecut o perioadă în închisoare, deoarece l-a împuşcat mortal pe iubitul surorii lui vitrege.

Înainte de face cunoştinţă cu Marlon Brando, Anna Kashfi a jucat în câteva filme de succes la Hollywood, în care i-a avut ca parteneri pe actorii Rock Hudson şi Spencer Tracy.

Anna Kashfi a scris şi un volum de memorii, intitulat "Brando For Breakfast", ce a fost lansat în 1979.

După divorţul de Marlon Brando, Anna Kashfi a fost căsătorită, în perioada 1974 - 1986, cu James Hannaford.

Marlon Brando a avut o viaţă personală tumultuoasă, marcată de numeroase relaţii, aventuri şi despărţiri. După divorţul de Anna Kashfi, celebrul actor american, care a avut 16 copii, a fost căsătorit de alte două ori - cu Movita Castaneda, în perioada 1960 - 1962, şi cu Tarita Teriipaia, în perioada 1962 - 1972.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici