Anne Hathaway a iniţiat o serie de interviuri video "în lanţ" cu vedete de la Hollywood - VIDEO

Actriţa americană Anne Hathaway a iniţiat o serie de interviuri video "în lanţ" la care participă actori, scenarişti şi regizori celebri de la Hollywood, prin intermediul unei întrebări pe care a adresat-o actriţei britanice Kate Winslet, informează dailymail.co.uk.

175 afișări
Imaginea articolului Anne Hathaway a iniţiat o serie de interviuri video "în lanţ" cu vedete de la Hollywood - VIDEO

Anne Hathaway a iniţiat o serie de interviuri video "în lanţ" cu vedete de la Hollywood (Captură video)

Anne Hathaway a fost invitată de revista britanică Total Film să înceapă o serie de interviuri video "în lanţ", realizate cu actori, scenarişti şi regizori celebri, în cadrul cărora fiecare vedetă adresează o întrebare următorului invitat de onoare al publicaţiei.

"Kate Winslet. Ce fel de mic dejun preferi? Aceasta este întrebarea mea", a întrebat Anne Hathaway.

Kate Winslet, în vârstă de 38 de ani, a vizionat pe tabletă întrebarea pusă de colega ei americană în cadrul acestui proiect video "în lanţ" care va avea o durată de cinci luni.

"Annie! E atât de dulce. Ce mic dejun prefer? Dintre toate mâncărurile din lumea asta, cel mai mult îmi plac ouăle benedict", a răspuns Kate Winslet.

Actriţa britanică a continuat seria de interviuri "în lanţ" punându-i o întrebare compatriotului ei Toby Jones, în vârstă de 47 de ani, care, la rândul său, a adresat apoi o întrebare actriţei sud-africane Charlize Theron: "Bună, Charlize. Simţi uneori că, în calitate de actriţă, eşti victima felului în care arăţi?".

"Am impresia că voi aţi scris această întrebare pentru el. Sau era beat!", a răspuns actriţa sud-africană, în vârstă de 39 de ani, care şi-a început cariera lucrând ca model profesionist.

Devenită apoi o actriţă apreciată şi premiată cu Oscar, Charlize Theron a spus că nu a fost "deloc uşor să fie «model transformat în actriţă»" la începuturile carierei sale.

"Pe atunci nu exista niciun model care să facă acest lucru (să devină actriţă, n.r.) cu succes. A fost ca şi cum trebuia să intru pe platouri şi să neg faptul că lucrasem ca model. Slavă Domnului că nu exista internetul pe vremea aceea!", a răspuns vedeta sud-africană.

Charlize Theron l-a invitat apoi pe actorul britanic Andy Serkis, în vârstă de 50 de ani, să dezvăluie felul în care şi-ar imagina ultima masă din viaţa lui.

"Ei bine, Charlize, răspunsul meu este foarte simplu: mâncarea cu care am crescut. Puţine spaghete cu puţină brânză şi bucăţi de ton la cutie. Îmi pare rău, nu sunt deloc spectaculos în acest domeniu", a declarat Andy Serkis.

Actorul britanic, starul filmelor din trilogiile "Lord of the Rings" şi "The Hobbit", i-a adresat apoi o întrebare lui Chris Pratt, protagonistul filmului "Guardians Of The Galaxy": "Eşti înconjurat probabil de mulţi oameni care poartă costume mulate şi care au camere video montate pe cap. Nu ţi se pare ciudat?".

Chris Pratt, în vârstă de 35 de ani, spune că acea situaţie i s-a părut "în mod sigur ciudată, la început".

El a mai spus că a putut totuşi şi să joace destul de bine, întrucât o făcea alături de alţi actori, "nu cu mingi de tenis", şi a putut să "creeze o legătură organică între personaje, care a fost captată în film".

Această serie de mini-interviuri, care are o durată de şase minute şi 42 de secunde, se încheie cu regizorul filmului "Guardians Of The Galaxy", James Gunn, care a răspuns unei întrebări ce i-a fost adresată de Chris Pratt, despre influenţa avută de câinele său asupra felului în care a fost creat personajul Rocket Raccoon.

James Gunn a spus că Wesley, câinele lui de companie, a reprezentat într-adevăr o sursă de inspiraţie pentru crearea personajului Rocket Raccoon, dar şi a personajului umanoid în formă de copac Groot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici