Anne Hathaway va juca în "Live Fast Die Hot": Despre mame, dealeri de droguri şi responsabilitate

Actriţa Anne Hathaway va juca în comedia "Live Fast Die Hot", o adaptare cinematografică a colecţiei de eseuri semnată de umorista Jenny Mollen, ce abordează temele maternităţii şi responsabilităţii, relatează The Guardian.

349 afișări
Imaginea articolului Anne Hathaway va juca în "Live Fast Die Hot": Despre mame, dealeri de droguri şi responsabilitate

Anne Hathaway va juca în "Live Fast Die Hot": Despre mame, dealeri de droguri şi responsabilitate (Imagine AFP)

În carte, umorista Jenny Mollen scrie despre cum a avut grijă de dealerul ei de droguri, pentru a nu-l face să se simtă marginalizat în societate, dar şi despre cum a încercat să devină mai responsabilă după ce ea şi soţul său, Jason Biggs, au decis să aibă un copil, pe care l-au numit Sid. Editorii cărţii spun că "Live Fast Die Hot" este o carte emoţionantă şi devastator de onestă.

Adaptarea cinematografică, ce va fi produsă de compania Warner Brothers ce se îndeletniceşte în ultima vreme cu proiecte coordonate de femei, va fi una dintr-o serie de filme în care joacă Anne Hathaway.

Actriţa, câştigătoare a premiului Oscar pentru rolul său din ecranizarea regizată de Tom Hopper a romanului "Mizerabilii", a semnat de curând un contract pentru a juca rolul unui pilot de drone în filmul "Grounded", bazat pe o piesă dramatică pusă în scenă pe Broadway, în care Hathaway a jucat.

Pe de altă parte, Anne Hathaway face parte din distribuţia exclusiv feminină a spin-off-ului pentur "Ocean's Eleven" şi va apărea, de asemenea, în drama ştiinţifico-fantastică "Colossal", în care va interpreta rolul unei femei care îşi părăseşe iubitul şi renunţă la job-ul din New York, după ce stabileşte o legătură suprasenzorială, bizară şi mistică cu un monstru gigant ce vrea să distrugă Coreea de Sud. Filmul va avea premiera luna viitoare în cadrul Festivalului de Film de la Toronto.

Cel mai recent rol al lui Anne Hathaway este din filmul "The Intern".

Aceasta a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba.

În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013 pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici