Anonymous: NASA va face o declaraţie istorică despre existenţa vieţii extraterestre

Anonymous, cunoscuta reţetea de hackeri, susţine că NASA este aproape de a anunţa că a găsit viaţă extraterestră. Adevărul este mai complicat, dar nu mai puţin interesant.

3737 afișări
Imaginea articolului Anonymous: NASA va face o declaraţie istorică despre existenţa vieţii extraterestre

Anonymous: NASA va face o declaraţie istorică despre existenţa vieţii extraterestre

Anunţul se bazează pe ultima descoperire a telescopului spaţial Kepler, în timpul căreia a fost anunţate 219 de noi corpuri cereşti din afara sistemului nostru solar, candidate pentru titlul de planetă, informează Science Alert, potrivit Descoperă.

De asemenea, speculaţiile se bazează şi pe declaraţiile lui Thomas Zurbuchen, membru al NASA Science Mission Directorate. "Având în vedere activităţile diferite şi misiunile specifice pentru descoperirea dovezilor privind existenţa vieţii extraterestre, ne aflăm pe punctul de a face cea mai importantă descoperire din istorie'', a declarat el.

Mai multe informaţii despre acest subiect găsiţi pe www.descopera.ro 

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici