Anthony Hopkins va juca într-un serial inspirat din filmul "Lumea roboţilor"

Actorul Anthony Hopkins a fost ales să facă parte din distribuţia unui serial de televiziune inspirat de filmul-cult "Lumea roboţilor/ Westworld" (1973), regizat de Michael Crichton.

181 afișări
Imaginea articolului Anthony Hopkins va juca într-un serial inspirat din filmul "Lumea roboţilor"

Anthony Hopkins (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Din distribuţia serialului, care va fi produs de J.J. Abrams (regizor al filmelor "Misiune: Imposibilă III" şi "Star Wars VII") şi Jerry Weintraub, va mai face parte actriţa Evan Rachel Wood, din serialul "True Blood", informează contactmusic.com.

În pelicula din 1973, Westworld este un parc pentru adulţii cu bani care visează la o vacanţă de vis, un Disneyland pentru cei mari, unde roboţii sunt programaţi să satisfacă orice dorinţă a vizitatorilor, oricât de ciudată ar părea aceasta. Din păcate, când unul dintre computere se defectează, lucrurile scapă de sub control. În filmul regizat de Michael Crichton au jucat Richard Benjamin, James Brolin şi Yul Bryner, în rolul robotului - cowboy Gunslinger.

Anthony Hopkins are în spate o carieră prestigioasă şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Tăcerea mieilor" (1991). Acesta a putut fi văzut în ultimii ani pe marile ecrane în filmul lui Woody Allen, intitulat "Vei întâlni străinul din visele tale/ You Will Meet A Tall Dark Stranger", alături de Naomi Watts şi de Josh Brolin, şi recent, în lungmetrajul "Noah", de Darren Aronofsky.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici