Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus

  • Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus
  • Actorul în vârstă de 60 de ani a scăpat de virus după ce a stat în izolare 21 de zile
  • „Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoşi”, a spus Banderas
1391 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus

Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus

Antonio Banderas a scăpat de coronavirus. Anunţul l-a făcut chiar actorul pe pagina sa de Facebook. El a făcut haz de necaz şi a postat o fotografie haioasă în care el se luptă cu zeci de molecule de Covid-19.

„După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune că am depăşit infecţia de Covid-19. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca şi mine, dar şi către cei care au suferit mai mult decât mine”, a scris Banderas.

Después de 21 días de disciplinado confinamiento, puedo decir que he superado la infección por #Covid 19. Estoy curado....

Posted by Antonio Banderas on Tuesday, August 25, 2020

Actorul în vârstă de 60 de ani a anunţat că este infectat chiar de ziua lui, pe 10 august. El şi-a serbat ziua de naştere în izolare.

 

Banderas a anunţat, la acel moment, că se simte un pic mai obosit decât de obicei, însă starea sa este bună. Timpul din izolare l-a petrecut citind şi scriind.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici