Antonio Banderas, într-o reclamă amuzantă difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor - VIDEO

Actorul spaniol Antonio Banderas este protagonistul unei reclame amuzante pentru o companie care produce gumă de mestecat. Reclama în care Banderas este personajul principal este difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor, tema acesteia punând accentul pe despărţirea consumatorilor de alimentele care dăunează danturii.

2371 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas, într-o reclamă amuzantă difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor - VIDEO

Antonio Banderas, într-o reclamă amuzantă difuzată de Ziua Îndrăgostiţilor - VIDEO

Actorul spaniol în vârstă de 52 de ani se află într-un restaurant, în timp ce serveşte prânzul. Pe măsură ce Banderas mânâncă, începe să poarte o discuţie cu alimentele care îi dăunează danturii, scrie dailymail.co.uk.  

Reclama realizată de către o companie producătoare de gumă de mestecat pune accentul pe o despărţire de alimentele care dăunează danturii, aceasta fiind difuzată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. 

Banderas decide că este timpul să pună punct unei relaţii de lungă durată cu mâncărurile care pot dăuna danturii, iar momentul din restaurant este cel oportun.  

Din acel moment începe o ceartă între Antonio Banderas şi diverse alimente, actorul spunând "Uite, prânzul s-a terminat, aşa că asta s-a terminat". Alimentele, vizibil iritate de decizia lui Banderas, par dezamăgite şi îl întreabă pe acesta "Deci, asta e o despărţire?". 

Momentul culminant al reclamei este atunci când Banderas începe să mestece guma de mestecat care într-o clipită înlătură toate alimentele nedorite de pe masă. 

După finalizarea filmărilor actorul spaniol a mărturisit că animaţia este una din pasiunile sale şi că s-a distrat copios în această producţie.  

"Animaţia este una dintre pasiunile mele. Pentru a juca alături de nişte personaje virtuale a fost o experienţă complet nouă pentru mine. Să lucrez cu această gaşcă de alimente furioase a fost destul de dificil", a spus Banderas.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici