Antonio Banderas şi-a prezentat propria echipă de motociclism-viteză

Actorul spaniol Antonio Banderas, pasionat de motociclete, şi-a prezentat, luni, la Madrid, propria lui echipă "Jack&Jones", care va concura în acest sezon la categoria Moto2 (600 cc 4 timpi,) care înlocuieşte categoria 250 cc.

16 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas şi-a prezentat propria echipă de motociclism-viteză

Antonio Banderas şi-a prezentat propria echipă de motociclism-viteză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 49 de ani, care şi-a cumpărat prima motocicletă în urmă cu peste 30 de ani, i-a angajat pe spaniolul Joan Olive şi pe americanul Kenny Noyes pentru a pilota motocicletele echipei sale în sezonul competiţional 2010.

"Întotdeauna am fost pasionat de motociclete şi atunci când s-a ivit ocazia, nu am eziat nicio secundă", a declarat Banderas.

Sezonul competiţional 2010 va debuta pe 11 aprilie cu Marele Premiu al emiratului Qatar.

Inclus de celebra revistă Empire în topul celor mai sexy 50 de actori din istoria cinematografiei şi posesor al unei stele pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood, Antonio Banderas este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Interviu cu un vampir", "Philadelphia", "Masca lui Zorro" şi "Păcat originar". De origine spaniolă, el este unul dintre actorii de top de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici