Aplicaţia pe care o pot folosi mamele singure pentru a se simţi mai bine | VIDEO

Fiind prima dintre prietenele ei care a devenit mamă, Michelle Kennedy nu avea o reţea pe care să socializeze cu alte mame, pentru a-şi împărtăşi experienţele.

201 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia pe care o pot folosi mamele singure pentru a se simţi mai bine | VIDEO

Ce aplicatie pot folosi mamele singuratice pentru a se simţi mai bine

Femeia a lucrat pe posturi importante pentru aplicaţii de dating: a fost director în cadrul Bumble şi director executiv al Badoo. Aşa că s-a decis să-şi folosească experienţa pentru a crea o soluţie care să ajute mamele moderne să socializeze.
 
Acum mai bine de un an, aplicaţia Peanut a lui Michelle a avut mai mult de 17 milioane de glisări.
 
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici