Aproape 20.000 de zombie au defilat pe străzile din Santiago de Chile

Aproape 20.000 de persoane de toate vârstele au defilat, sâmbătă, la Santiago de Chile, deghizaţi în morţi-vii cu ocazia celei de-a şasea ediţii a Marşului Zombi din Chile, potrivit estimărilor poliţiei locale.

147 afișări

Sub un soare arzător, participanţii, printre care s-au aflat familii întregi, venite într-un număr record la acest eveniment, au pornit din Piaţa Italia din centrul oraşului, pe fondul strigătelor de frică şi al gemetelor de "zombi".

Înarmaţi cu ţăruşi şi cuţite pline de sânge, cu chipuri de o paloare extremă, marcate cu răni adânci, sau purtând măşti demne de cele mai înspăimântătoare filme de groază, participanţii au străbătut o distanţă de doi kilometri, în cadrul unui eveniment prezentat ca un "act cultural".

Tema morţilor-vii a devenit în ultimii ani o reţetă de succes la Hollywood, fiind abordată într-o serie de filme şi seriale TV cu mare priză la public, precum "Bun venit în Zombieland/ Zombieland", "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z" şi "The Walking Dead".

Totodată, o ecuaţie care prezice ritmul în care oamenii ar deveni zombi a fost inventată de un matematician canadian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici