Aretha Franklin, felicitată de ziua ei de naştere de Denzel Washington şi Clive Davis

Cântăreaţa Aretha Franklin a organizat sâmbătă seară, la New York, o mică petrecere aniversară, exclusivistă, la care au participat câteva vedete de prim rang din industria de divertisment, precum actorul Denzel Washington şi producătorul muzical Clive Davis.

130 afișări
Imaginea articolului Aretha Franklin, felicitată de ziua ei de naştere de Denzel Washington şi Clive Davis

Aretha Franklin, felicitată de ziua ei de naştere de Denzel Washington şi Clive Davis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană împlineşte marţi vârsta de 72 de ani şi a organizat weekendul trecut o mică petrecere aniversară, la New York, informează hollywoodreporter.com.

Denzel Washington a intrat aproape nevăzut în hotelul Ritz-Carlton sâmbătă seară, purtând o şapcă de baseball, însă a fost în cele din urmă recunoscut şi aplaudat de persoanele prezente în hotel.

Aretha Franklin i-a mulţumit starului hollywoodian pentru faptul că a venit la petrecerea ei. Cântăreaţa îl văzuse pe Denzel Washington în aceeaşi zi, cu câteva ore înainte, pe scenă, pe Broadway, în piesa "A Raisin in the Sun".

Producătorul muzical Clive Davis, un vechi colaborator al cântăreţei, a fost şi el prezent la petrecere.

Artista americană a declarat, totodată, că lucrează la un nou album de studio, la care va colabora cu rapperul Andre 3000 şi compozitorul Babyface.

La începutul acestei luni, Aretha Franklin a cântat la Casa Albă alături de Patti LaBelle, Jill Scot şi alte interprete de muzică soul.

"Ce bine ne-am distrat acolo!", a spus cântăreaţa. "Casa Albă se zguduie şi acum!", a adăugat Aretha Franklin.

Aretha Franklin, celebră pentru mai multe hituri din anii 1960, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools" şi "Respect", a continuat să concerteze, să înregistreze şi să plece în turnee, fără întrerupere, timp de peste patru decenii.

Aretha Franklin a câştigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "premiul Aretha".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici